AICO HR

Salarizare si administrare personal

Training management

Training Management este spațiul în cadrul platformei Human Resources Planning în care se regăsesc toate informațiile cu privire la sistemul de învățare și dezvoltare a salariaților din cadrul companiei. Pe platformă se pot crea și vor fi disponibile cursuri conform sistemului de învățare elaborat în companie, vizând pregătirea minimală pentru fiecare poziție din organigramă, dar și cursuri care să acopere nevoi identificate în urma procesului de evaluare, fie că este vorba de dezvoltarea sau perfecționarea unor abilități sau insușirea unor noi comportamente.

Sistemul permite configurarea necesarului de training pentru fiecare slariat, cu transmiterea către aceștia, prin intermediul platformei a detaliilor esențiale privind sesiunile de curs, în același timp, pe pagina personală din cadrul platformei, fiecare salariat putând vizualiza sesiunile programate a fi efectuate. Înscrierea la o anumită sesiune de training poate fi permisă și în situația în care sesiunea nu este necesară, în cazul salariaților care doresc acces la alte la alte planuri de dezvoltare.

 

FUNCTIONALITĂŢIILE APLICAŢIEI 

 • Permite generarea profilelor de trainer cu detalii utile cursanților și posibilitatea de a adresa întrebări ulterior
 • Tablou de curs pentru fiecare curs disponibil pe platformă cu detalii privind trainerul, lista de participanți, statusul, testul final sau orice alte informații se dorește a fi configurate
 • Cursurile se pot configura cu posibilitatea de a fi reluate, de a putea fi parcurse fără obligația de a răspunde la toate întrebările din testul final
 • Configurarea accesului participanților la anumite sesiuni de curs, notificarea acestora cu privire la cursurile de parcurs și termenele limită
 • Platforma permite upload de fișiere în format pdf, doc, ppt si fisiere de tip video
 • Crearea de chestionare cu generarea automată a scorului
 • Setare de notificări și transmitere automată de notificări cu privire la deschiderea sesiunii de curs, remindere privind obligativitatea de a participa la sesiuni
 • Posibilitatea de a păstra istoric al cursurilor pentru fiecare participant
 • Generarea de rapoarte centralizate per participant și per sesiune de training și export situații în format xls
 • Acces la programele de curs prin intermediul platformei de oriunde via internet

 

BENEFICII

 

Accesul facil prin intermediul platformei la o pagină personală permite regăsirea centralizată a tuturor informațiilor personale și ale echipelor aflate în subordine, aspect care se transpune într-o eficiență sporită a salariatilor și managerilor, prin asigurarea petrecerii unui timp mult mai scurt pentru îndeplinirea obligațiilor administrative.

Posibilitatea accesării a anumitor secțiuni din cadrul platformei integrate Human Resources Planning din pagina personală, ca scurtătură către detalii legate de managementul timpului, procesului de evaluare sau platforma de cursuri.

Aplicația va asigura departamentele de HR cu toate detaliile necesare în anumite procese, în timp util pentru buna desfășurare a acestora, fără omisiuni sau întârzieri din partea personalului operațional.

Integrarea trainingurilor pe platforma HRP va reduce timpul necesar dezvoltării salariaților, aceștia putând accesa de oriunde cursurile, parcurge informațiile și susține testele.

Departamentele de resurse umane vor avea evidența în timp real a cursurilor parcurse și promovate, a rezultatelor acestora și pot urmări la nivel individual și la nivelul companiei situația privind programele de dezvoltare.

Integrarea în cadrul platformei a Training Management cu restul practicilor de resurse umane din companie elimină înregistrări duble, oferind posibilitatea transferului automat al anumitor informații, spre exemplu nevoile de training determinate urmare a procesului de management al performaței se pot transforma direct în aplicația de management al trainingurilor și invers, urmare a rezultatelor cursurilor se poate determina eficiența unui program prin prisma evoluției viitoare a salariatului, evaluată ulterior.

Flexibilitatea în configurarea trainingurilor reduc durata construirii și cresc eficiența programelor de training, care pot fi construite în funcție de nevoi foarte particulare ale business-ului.

 

 

Sâmbătă, 20.04.2019, 6:50 PM
Bine aţi venit Vizitator

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Aprilie 2019  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Stiri si noutati

Linkuri utile

 • ANAF
 • Ministerul de finante
 • ANOFM
 • Casa nationala de pensii
 • Casa nationala de sanatate
 • Statistici


  Total online: 1
  Vizitatori: 1
  Utilizatori: 0